Министър Николай Нанков лично ме покани да заема тази длъжност. Аз разговарях с

...
Министър Николай Нанков лично ме покани да заема тази длъжност. Аз разговарях с
Коментари Харесай

Новият шеф на АПИ с първи думи за извънредото назначение! С какво се занимава частната му фирма и има ли конфликт на интереси?

Министър Николай Нанков лично ме предложения да заема тази служба. Аз разговарях с инж. Атанасов и съумях да го убедя да остане в УС на АПИ, тъй като той е неоспорим престиж в пътното строителство.

Това сподели в ефира на БТВ новият ръководител на УС на АПИ инж. Светослав Глосов. “Не виждам спор на ползи, тъй като моята компания се занимава с високо строителство и строителство на канализация по селата.

Фирмата в този момент се ръководи от сина и щерка ми. Подал съм декларация за спор на ползи и всеки може да види данъчната ми деклрация. Няма от какво да се тормозя. Предстоят няколко състезанието за пътно строителство и отварянето на ценови предложения, само че това няма нищо общо с рокадите в организацията. Инж. Атанасов самичък изиска да бъде заменен по персонални аргументи.

Строителството на Автомагистрала “Хемус” върви по проект. Строят се два лота. Магистралата би трябвало да бъде приключена през 2024 година. Изграждането на тол системата също върви по график. От януари следващата година влиза в действие и електронната винетка”, разкри още инж. Глосов.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР